http://hbygg-as.no/Skins/Menu/link.html

Om oss

H-Bygg as er en mesterbedrift og godkjent for ansvarsrett. Vi ble registrert som aksjeselskap i 1987 og har lokalitet på Korsvegen, i Melhus kommune.


Fra 2012 har H-Bygg as blitt forhandler av Hellvik Hus. Dette som en videreutvikling av firmaet, der vi ønsker å gi et bredere og bedre tilbud innenfor kategorien nybygging av hytter og boliger. Nå kan potensielle kunder velge i ulike typer prosjekterte hytter og hus fra Hellvik Hus sine kataloger.

Vårt nedslagsfelt er i hovedsak området Trondheim og kommuner sør for byen, fram til fylkesgrensen. Hvis du vil ”bygge med glede” som er Hellvik Hus sitt slagord, ta kontakt med vår selger Torild og hun vil sende katalog og ta direkte kontakt for å gi tilbud på den boligen som passer, alt etter ønsker og behov. Hvis det er behov for noen justering av tegninger etc. så fikser vi det også.

H-Bygg as sine byggmestere og tømrere tar seg av byggesøknad og oppføring av boligen fram til ferdigstillelse. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere, kan vi gi tilbud på totalpakke og gjøre bygget ”nøkkelferdig” alt etter kundens ønsker.

H-Bygg as utfører også små og store oppdrag for private og det offentlige.

Vi er i hovedsak en tømrerbedrift, men utfører også mindre mur og betongjobber.

Totalentrepriser er heller ikke ukjent for oss, da vi har gode samarbeidspartnere i andre fag. Kort sagt kan vi utføre det meste som har med bygging å gjøre. Allsidighet mener vi er vårt kjennetegn.

H-Bygg as har moderne verktøy, kranbil og vare/servicebiler. Dette gjør at arbeidet går rasjonelt og greit og utføres med god kvalitet. Våre folk utfører jobben med god kommunikasjon med oppdragsgiver:” Folkelighet” er vårt varemerke. En bestilling vil ha vår største oppmerksomhet.

Adresse: Auto`n
Hølondvegen 2060
Postnr./Sted:  7212 Korsvegen 

Telefon:  72 87 98 85
E-post: steinar@hbygg-as.no


Levert av  
mangadexmangadex